Om oss

Låsservice Ålesund er en godkjent mesterbedrift med låsesmedmester Atle Rønning. Vi er en autorisert låssystemprodusent for både Kaba og Trioving.

Låsservice Ålesund består i dag av 11 ansatte, hvor 2 av disse er lærlinger. Vi har seks servicebiler som betjener hele Møre og Romsdal og tidligere Sogn Og Fjordane Fylke. Vi er eneste godkjente Trioving Sikkerhetssenter og Arx Pro+ godkjente låsesmed mellom Bergen og Trondheim.

Alle våre ansatte er låsesmeder, og tre av de er personlige medlemmer i Norsk Låsemedforening. Besøk oss gjerne i vår butikk og lager i Breivika, her sitter også administrasjonen.

Låsservice Ålesund – en trygg leverandør både til privat og offentlig virksomhet!

DSC_8181 801x560
DSC_8190 801x513

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 150 plasser i hele Nord-Europa og omsetter for over 4 milliarder SEK årlig. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.