Låsservice Ålesund – Næring

Næringsbygg

Vi i Låsservice Ålesund AS jobber primært med bedrifter eller andre i organisasjoner i næringslivet. I hele Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, primært fra Kristiansund og sørover til Lærdal leverer vi tjenester til ulike bedrifter og næringer. Vi gjennomfører selvsagt montering, men også service og drift av diverse anlegg. Har du en generell forespørsel eller et spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt. Bruk gjerne vårt kontaktskjema på denne siden.

Eiendom og borettslag

Låsservice Ålesund AS leverer tjenester til alle typer borettslag, leilighetskompleks eller til andre eiendomsforvaltere. Vi har systemer innen adgangskontroll, dørautomatikk, brannvern og flere typer form for sikkerhet, blant annen kameraovervåkning. Vi har faste serviceavtaler for mange typer borettslag og andre former for bygg der det er flere boenheter knyttet til hverandre. Har dere spørsmål eller ønsker tilbud/forslag på noen av våre tjenester, bare ta kontakt.

Offentlige bygg

For å skape trygghet i offentlige miljøer, er det nødvendig med en kombinasjon av flere forskjellige sikkerhetsløsninger. Kameraovervåkning, elektroniske låser, adgangskontrollsystemer, innbruddsalarmer og brannalarmer må fungere – ofte i kombinasjon med hverandre. Og for noen av de som jobber her, kan for eksempel personlige alarmer oppfylle dette kravet. Vi i Låsservice Ålesund AS har spesialister på samtlige områder og kan tilby effektive helhetlige løsninger som gjør miljøet trygt og tilgjengelig for de rette menneskene, døgnet rundt.

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Trenger du bedre kontroll og fleksibilitet rundt nøkkelhåndtering?
  • Ønsker du en dynamisk tilpasset og fleksibel tilgang?
  • Ønsker du oversikt på dine dørmiljøer og brukere med loggføring og status?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING