Låsesmed i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane.

Låsservice Ålesund AS er en moderne låsesmed, med kunnskap om de siste systemer og produkter som finnes på markedet. Som låsesmed har vi naturligvis også høy kompetanse på klassiske og eldre låsesystemer. Har du behov for låsesmed, enten det gjelder nye produkter eller reparasjoner – ta kontakt med oss.

En låsesmed er en person som installerer, reparerer og utfører service på forskjellige låssystemer. Det kan være mekaniske, elektromekaniske og elektroniske låssystemer. I tillegg kan det være låser og beslag i tre-, stål- eller aluminiumdører. Som låsesmed vil man også være innom dørlukkere, svingdører, safer, og andre typer dører eller låsmekanismer.

Vi i Låsservice Ålesund AS har bred kompetanse, og syns alle prosjekter innen vårt fag er spennende.

DSC_8190 801x513

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Har du behov for å bytte lås?
  • Ønsker du digital/elektronisk lås på dine dører?
  • Trenger du hjelp av en låsesmed?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING

Låsservice Ålesund AS i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane.

Tradisjonelt har vi hatt mange kunder i Ålesund, og området mellom Ålesund og Molde. I de senere år ser vi en endring på dette, og Kristiansund, Volda, Nordfjordeid, Gloppen, Stryn og Leikanger er områder hvor vi nesten daglig har serviceoppdrag eller montering. Grunnen er at økende krav til kvalitet blant våre kunder, kombinert med god infrastruktur i store deler av Nord-Vestlandet gjør at vi raskt kan være på plass. Vi leverer tjenester i hele Møre og Romsdal, men som nevnt også Sogn og Fjordane og områdene mellom Lærdal og Kristiansund. Fleksibilitet og effektivitet er en våre styrker, og grunnen er nettopp at vi har mange ansatte som store deler av dagen er på oppdrag i dette området – da er vi ikke langt unna om noe skulle dukke opp.

Nøkkelkopiering og nøkkelfiling

Hos oss har vi en egen butikk som hjelper deg med nye nøkler til de fleste låser. Er det postkassenøkkel, dørnøkkel, systemnøkkel eller andre nøkler, kom innom eller ta kontakt. Vi er fleksible og effektive, og du er velkommen i vår butikk. Her har vi et lite utvalg av låser, nøkler, dørvrider og håndtak samt andre relaterte produkter.

Du finner vår flotte butikk på Breivika i Ålesund

Selv om det du leter etter ikke ligger i hyllene har vi et svært velfylt lager.

Velkommen!