Låsservice Ålesund AS er i stadig utvikling

Låsservice Ålesund er en godkjent mesterbedrift med låsesmedmester Atle Rønning. Vi er en autorisert låssystemprodusent for både Kaba og Trioving.
I dag er vi 11 ansatte, hvor 2 av oss er lærlinger.

Vi i Låsservice Ålesund er en arbeidsgiver som stadig tenker nytt for å utvikle oss videre. Arbeidshverdagen hos oss er variert, og her har man mulighet til å opparbeide seg bred og god kompetanse på alle sider av låssmedfaget. Alle våre medarbeidere er låsesmeder, og tre av oss er personlige medlemmer i Norsk Låsemedforening.

Vi har seks servicebiler som betjener hele Møre og Romsdal og tidligere Sogn Og Fjordane Fylke. Vi er den eneste godkjente Trioving Sikkerhetssenter og Arx Pro+ godkjente låsesmed mellom Bergen og Trondheim. Dette er vi stolte av.

Låsservice Ålesund AS er en del av Prosero Security Group som er ledende innenfor teknisk sikkerhet i Norden. Med Prosero på laget, forener vi det lokale selskapets nærhet, hurtighet og entreprenørs ånd med den store gruppens kompetanse, trygghet og utviklingskraft.
Prosero Security Group finnes på over +100 steder i Norden og har over 1 100 ansatte.

Ser du etter en jobb der du kan utvikle deg og jobbe i et godt miljø som er opptatt av faget, ikke nøl med å legge inn en søknad. Vi er alltid på jakt etter dyktige fagfolk. For å søke, trykk på knappen under og skriv litt om deg selv og hvem du er. Last gjerne opp CV, men det er ikke noe krav.